Как да се възползваме максимално от мобилното приложение на хипермаркета?

  • от PlovdivTime
  • 10:58, 02.02.2023

Със сигурност вече повечето от нас са чули за новото мобилно приложение на любимия ни хипермаркет. Вероятно вече си наясно, че с негова помощ можеш да се възползваш от много изгодни предложения и да си спестиш пари. Знаеш ли обаче за всички начини, по които можеш да го използваш? Факт е, че приложението може да ни помогне не само за пазаруването, но и за други домашни задачи. Днес ще разгледаме всички начини, по които можем да улесним ежедневието си с помощта на мобилното приложение на хипермаркета.

Оферти за следващата седмица

Знаеш ли, например, че можеш да разглеждаш предварително Kaufland брошурата от следващата седмица? Можеш, разбира се, да я намериш и в интернет - на уеб сайта на компанията. Не е ли значително по-удобно просто да отвориш приложението, без да се налага да търсиш? Впрочем, трябва да споменем, че всички актуални и предстоящи оферти са въведени и в раздел “предложения”. Това означава, че могат да бъдат разгледани по-подробно.

Специални отстъпки

И като стана дума за специални предложения, не бива да забравяме персоналните отстъпки за лоялните клиенти на хипермаркета. Те са достъпни за всички притежатели на картата за отстъпки. Мобилното приложение позволява да ги разгледаш изключително лесно. Онези, от които искаш да се възползваш, могат да бъдат активирани с един клик.

Детайлна информация за продуктите

В детайлния изглед на продуктите ще откриеш както по-големи снимки на продуктите, за да придобиеш добра представа как изглеждат те, така и по-подробна информация за тях. Например, при хранителните продукти това включва цената за килограм или литър. Така можеш много по-лесно да сравниш стойността на продуктите при различните марки. При домашните потреби и други нехранителни продукти, детайлният изглед дава допълнителна информация за неща като мощност, приставки, функции и др.

Списък за пазаруване

На всеки от нас се е случвало да отиде на пазар и да се върне с всичко друго, но не и това, за което е тръгнал. Решението на проблема е списъкът за пазаруване. Мнозина записват всичко необходимо на лист хартия и това може да бъде съвсем работещо решение. Разбира се, ако си спомним да вземем списъка, преди да излезем.

Но колко често забравяш смартфона си вкъщи? Ако не се случва редовно, значи той е съвсем логичният инструмент, който да използваш, за да организираш пазаруването си. За да направиш списък за пазаруване, можеш да използваш абсолютно всяко приложение, което позволява да се записва текст. Но приложението на хипермаркета прави задачата толкова по-удобна!

Както вече споменахме, с помощта на мобилното приложение, продуктите на атрактивни цени могат да бъдат добавени към списъка с един клик. А ако забележиш, че свършва някой от любимите ти продукти, можеш веднага да го добавиш, като сканираш баркода на опаковката му. Разбира се, има възможност и за “ръчно” въвеждане на продукти. А когато настъпи денят за пазаруване, просто кликваш бутона за подреждане и списъкът ти моментално се подрежда според разделите на магазина - например “основни храни”, “млечни продукти”, “консерви” и др. Така шансът да забравиш да добавиш нещо в количката си и да се наложи да обиколиш магазина отново, за да запълниш пропуска, става значително по-малък.

Партньорски отстъпки

Това е, може би, едно от най-големите предимства на приложението: можеш лесно да разгледаш всички партньорски отстъпки, достъпни с картата на хипермаркета! Партньорските отстъпки с Kaufland Card могат да ти спестят значителна сума от покупката на най-разнообразни неща, включително очила, козметика, застраховки, гуми за колата, пътувания и още много!

Това са само някои от многобройните функции на приложението. Ако сме успели да събудим интереса ти, можеш да го инсталираш на своя смартфон и да откриеш още десетки малки детайли, които го правят изключително приятно и удобно за употреба.