Хитовата комедия “Горещо“ отново на пловдивска сцена през ноември

  • от PlovdivTime
  • 19:08, 29.10.2020

Хитовата комедия „Горещо“ ще се играе на 8 ноември 2020 г. от 19:00 ч. в Дом на културата "Борис Христов" . Пловдивската публика ще види отново любимците си - Асен Блатечки, Невена Бозукова - Неве, Калин Врачански, Милена Маркова - Маца и Стефан Иванов в пиеса от майсторката на романтичните комедии Жозиан Баласко ("Бившата жена на моя живот", "Дядо Коледа е боклук", "Омайна нощ", "Вик за любов").

Всичко е въпрос на химия. Едва ли някой не е чувал за феромоните и притегателната им любовна сила, но героите в горещата комедия на Жозиан Баласко се оказват изцяло подвластни на непреодолимото им въздействие.

Силно контрастните и запомнящи се персонажи в „Горещо" – новата романтична комедия на театрална къща Вива Арте – са и неустоимо привлекателни. Те са заклещени в ограниченото пространство на един парижки апартамент, който се превръща в бойно поле на безкрайни любовни разминавания и недоразумения. Склонни към буйни излияния, героите в представлението са като деца: плачат, смеят се, крещят, преструват се и лъжат с привидна лекота.

Билети се продават на касата на МаскАрт в Дом на културата "Борис Христов" - работно време от понеделник до петък 10 - 14 и 15 - 18 часа. Телефон на касата: 0894611188