Хиляди БМВ-та превземат Пловдив! Мощен рев на автомобили ще огласят Панаира

  • от PlovdivTime
  • 20:23, 01.09.2020

Грандиозно шоу готви БМВ Клуб България на 26 септември. Ежегодните събори на почитателите на германската автомобилна марка този път ще се проведе в Пловдив, в Панаира.

Спектакълът ще се превърне в един истински празник за окото и сърцето на всеки автомобилен фен, обещават организаторите. Присъстващите ще видят хиляди автомобили, невероятни шоу програми, игри и спиращи дъха изпълнения!

Пред наш репортер организаторът на спектакъла сподели, че тази година фестът ще бъде още по-впечатляващ. Пространството в Панаира ще се изпълни с мощни возила кое от кое по лъскаво. Любителите на немската марка ще станат свидетели на невероятно дрифт шоу на няколко автомобила, управлявани от професионални пилоти. Адреналинът ще бъде на макс.

“На 26-ти септември (събота) Международен панаир Пловдив ще бъде озвучен от мощния рев на любимите машини, който кара всички нас - истинските BMW ентусиасти, да настръхнем!

Очаква ни същински празник за сетивата! Хиляди автомобили, невероятни шоу програми, игри и спиращи дъха изпълнения! Лъснете баварците, защото предстоят вълнуващи конкурси и всевъзможни атракции, в които може да участвате заедно с тях!

Всевъзможни нови игри, награди и развлечения подготвят и нашите партньори! Заедно с тях ще се докоснем до всичко ново в услугите и продуктите, за да поддържаме нашите машини във възможно най-перфектно състояние.

Помислили сме специално и за нашето ядро – членовете на BMW Клуб България, благодарение на които тази структура е толкова силна – всички вие сте с ВХОД СВОБОДЕН!

Продължаваме традицията, с която всяка година се обединяваме като дейна и сърдечна общност в подкрепа на социално-отговорна кауза! С ваша помощ всички заедно ще подпомогнем най-крехките и малки членове на нашето общество – децата”, обещават организаторите.