Голямо кучешко парти събира палави четириноги на Младежкия хълм в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 08:40, 22.08.2021

Заведи кучето си на парти, и то е човек! Go Guide маха с опашка, защото четвъртият Dog fest се задава с изплезен език. Нещо повече – познатото кучешко парти идва на територията на любимия Пловдив в неделя, 26 септември 2021 г. от 14:00 ч. в Plovdiv STAGE PARK на Младежкия хълм.

Множество изложители, които ще покажат аксесоари, храни и продукти за палавите четириноги, демонстрации, лекции и вълнуващи срещи със собственици и треньори – това е само малка част от програмата на Dog Fest, с която ще те посрещне на 26 септември.

Разбира се, най-важните гости на това събитие са именно кучетата, така че стягайте багажа, грабвайте поводите и играчките и беж към Пловдив за Dog Fest vol. 4: Plovdiv Edition.

Несъмнено предстоят много забавления и вкусни изкушения както за косматковците, така и за хората с тях. Разнообразните демонстрации и игри ще изпълнят всяка минута с добро настроение. А всеки, който има нужда от съвет, ще може да се консултира с ветеринарните специалисти на място. Започва в 14 часа! А, да – Stage park в подножието на Младежкия хълм.