Георги Заеков и Едит Унджиян от MixMe канят на концерт в артистичния квартал “Капана“

  • от PlovdivTime
  • 12:03, 14.07.2020

На 15 юли, сряда, Георги Заеков и Едит Унджиян от MixMe, които нямат нужда от представяне ще направят емоционален и красив концерт на артистичната улица "Абаджийска" в квартал "Капана". Концертът е част поредицата от "Лято в Капана". Организатор  е „Библиотека за идеи и събития“. Инициативата се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2020 година. Началният час е 20.00 часа. Входът е свободен.

Това са едни от най-талантливите пловдивски музиканти, които участват в десетки музикални проекти и разбира се им остава време и да творят съвременна българска музика .

MixMe e формация, създадена през 2017 от пловдивските музиканти Георги Зайков и Едит Унджиян.

Тя е сладкодумна радиоводеща, с бъбрив характер и широка усмивка. За 10те си години опит на българската сцена е работила с редица големи имена, солистка е на Big Band Plovdiv, a още на 24 годишна възраст с групата си Life Light издава дебютен албум, с авторски песни.

Той пък е мултиинструменталист, свири на тромпет, пиано, китара и бас, а на всичкото отгоре и пее! При това божествено! Занимава се със своя авторска музика, също така пише и продуцира за други изпълнители. Те са Едит Унджиян и Георги Зайков, още познати като MixMe.

Акустичното дуо съвсем скоро ще може да се похвали и с първия си албум, върху който работи от една година. Едит и Георги са приятели от деца, а на сцената близостта им се вижда с просто око. Те ще ви развълнуват със звучни гласове и свежа селекция от красиви мелодии.