Георги Христов кани пловдивчани на най-личния си концерт-спектакъл “Моят път“

  • от PlovdivTime
  • 14:58, 13.06.2020

Георги Христов пристига в Пловдив със своя авторски, биографичен концерт-спектакъл  „Моят път” Проектите му винаги предизвикват голям интерес сред почитателите и препълват  концертните зали в страната,  където и да преминават.  Бурната емоция на любимия певец, с която залива публиката оставя след себе си хиляди въодушевени хора очакващи отново и отново да го гледат. Показател за това е и бързото изчерпване на билетите.

Концертът „Моят път” на 14.07.2020 г. от 20:30ч. на Античния театър в Пловдив ще е повече от прекрасен, чудодеен, емоционален, взривяващ. На сцената Георги Христов ще излезе със своя бенд и симфоничен оркестър на Опера Варна, под диригентството на Ганчо Ганчев. Заедно те  ще представят един грандиозен концерт-спектакъл, изпълнен с музика, ефектно осветление и много емоция.

И този път легендарният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините.

Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин на живо.

И тази година почитателите му ще има възможност да се наслади и на най-новите му хитове.

Впечатляващият концерт на голямата звезда- Георги Христов ще ви остави без дъх още от самото начало, превеждайки ви през годините от бурната кариера на любимия изпълнител.

Билети се продават в мрежата на Ивентим.