„Европейска миля“ кани на безплатна обиколка из Пловдив с мисия

  • от PlovdivTime
  • 09:43, 16.08.2021

„Европейската миля“ е международна инициатива, целяща да предизвика по-редовно движение в ежедневието на хората. Избраното разстояние от 1 миля (1.6км) е постижима цел за малки и големи, а всяка пробягана или обходена миля може да бъде дарена на сайта на инициативата - europeanmile.com. Дарявайки милята си, вие подкрепяте социално значима кауза, която е различна за всяка държава. В България European Mile ще подкрепи инициативата Stop Cancer / Да Спрем Рака и Детската Клиниката по клинична хематология.

Free Plovdiv Tour и BG Бъди активен ви канят на безплатна пешеходна обиколка на български език с лицензиран гид. Турът ще се проведе 22 август 2021 г. от 11:00 ч. със сборен пункт сградата на Община Пловдив (площад "Стефан Стамболов" 1).

Заедно ще научим интересни неща за града, ще се разходим 2 мили и ще дарим обходеното разстояние за всеки, присъединил се към тура.

Можете да правите дарения за Детската онкохематология по всяко време по следната банкова сметка:

Търговска Банка Д АД

IBAN: BG45 DEMI 92401 000 277 037

BIC: DEMIBGSF

Сдружение СПРИ РАКА

Организаторите молят всички желаещи да се включат да ги уведомят чрез съобщение за броя хора, с които ще се присъединят на обиколката.