Две киноложки изложби събират най-красивите кучета в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 10:53, 30.10.2022

Голям празник за приятелите на кучетата подготвя "Български киноложки клуб" . Той ще бъде в Пловдив на 5 и 6 ноември. Две национални киноложки изложби и изложение на десетки фирми от бранша следващия уикенд ще съберат в  „Колодрума“ хора и кучета от цяла България.

Четириногите участници ще бъдат оценявани от уважавани международни съдии - Златко Джокич – Сърбия и Тревор Хискок – Южна Африка. Организаторите от „Български киноложки клуб“ обещават богат награден фонд, томбола и много забавления за всички присъстващи.

Най-младите водачи ще премерят сили в конкурсите „Дете с куче“, разделени в три възрасти. За завършек на всеки от дните на състезания - ще има бляскава шоу програма “Best in Show” - избор на най-красиво куче на деня сред победителите по породи. А на финала, след 15ч. на 06.11 ще бъде определен и първенецът - „Supreme Best in Show”.

Поканени са както професионалистите, така и любителите – с куче или без. Родителите ще могат да срещнат децата си с най-изящните представители на породите в спокойна и весела обстановка. А стопаните на домашни любимци да разгледат изложението и да се запознаят с най-новото в храненето, отглеждането и груминга в България.

Повече за събитието и форма за участие ще намерите на страницата на организаторите от „Български киноложки клуб“.