Димитър Иванов - Капитана пристига в Пловдив с хитовото си стендъп шоу “Образцов дом“

  • от PlovdivTime
  • 18:27, 15.04.2021

Те се завръщат отново в Пловдив! Първият български вентролог Димитър Иванов - Капитана и неговите 2 опустошителни "чудовища", българинът от едно време Бай Тъньо и олицетворението на държавната администрация - Истерия Петрова, са тук със своето най-добро шоу до момента "Образцов дом".

Ще станете свидетели на едно уж НЕбюрократично шоу, в което през призмата на хумора ще бъдат разгледани едни доста обвързващи теми - ухажването, семейния живот, отглеждането на дете … в България. Детската градина... в България, плащането на сметки, заеми и всичко, което включва двама влюбени и едно дете... в България.

"Образцов дом" ще се играе на 27 април, от 19:00ч., в Дом на културата "Борис Христов".

Предстои да разберете още как по най-безопасен начин човек може да стане семеен, какви са уловките на брака, как се ухажва сега и как се ухажваше едно време.  Как можете да приспите дете по 12 различни начина.  Как да го отгледате без психически проблеми (за детето говорим, вашите ще са на лице, особено ако сте баща на дете като това на Димитър).  Как да успеете да преминете през 9-те кръга на ада и го запишете на градина и въобще как да оцелеете през този процес. 

Определено трябва да видите това шоу!

Тримата любимци на българската стендъп комедия идват, за да ви разсмеят истински и да ви накарат да забравите за всичките си грижи и проблеми в рамките на час, час и половина. Не пропускайте да станете част от тяхното представление във вашия град.

Цената на билетите за това събитие е 20 лв. Билети можете да закупите от билетния център пред Община Пловдив. Касата е с работно време всеки делничен ден от 10:00 до 19:00 часа, а през уикенда от 10:00 до 18:00 часа.

Билети ще бъдат продавани и на място в деня на събитието, ако все още има останали такива.

С оглед въведениете противоепидемични мерки в страната и вашата лична безопасност, присъствието в залата ще бъде допускано само с маска и с изискване за разстояние между местата.