Дентална клиника от ново поколение отвори врати в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 19:42, 30.07.2021

Дентална клиника от ново поколение отвори врати в Пловдив. ST Dental Clinic е специализирана в областта на пълното естетическо възстановяване на усмивката, кореново лечение (ендодонтия), поставяне на импланти, хирургични дейности и ортодонтия.

Новата дентална клиника се намира на ул. Трапезица 14 (вход откъм ул.Петко Д. Петков), етаж 2. Високото ниво на обслужване и качеството на работа са гарантирани лично от собственичката на клиниката д-р Соня Чавдарова.

След кратка тържествена церемония, обектът премина освещаване, а събитието бе уважено от много гости. Сред тях бяха близки и приятели на д-р Чавдарова, както и дългогодишни пациенти. Всички те бяха посрещнати с уелкъм дринк, вкусен кетъринг и разнообразни сладки изкушения. 

 

"През тези години се натрупва голям опит в лечението на сложни дентални лечения, с цел да се задоволят всички желания на пациентите. Благодарение на иновациите,  ние постоянно подновяваме апаратурата, методите на лечение и материалите, за да може пациентите да получат най-високо качество на дентално лечение", споделя д-р Соня Чавдарова. 

 

Със съвременна апаратура за комплексно лечение и качествени продукти за дентална медицина, новооткритата клиника „ST Dental Clinic” печели доверието на своите пациенти от Пловдив и региона.

Клиниката разполага с три отделни кабинета, рентген и микроскоп.
 

Денталната практика на д-р Соня Чавдарова съществува от 27 години. Тя е член на Български Зъболекарски Съюз и Българско Дружество по Гнатология и Оклузодонтия. Д-р Чавдарова продължава да се усъвършенства, като посещава курсове и семинари на наши и международни лектори.

В клиниката се предлагат от стандартни манипулации до цялостно възстановяване и дизайн на усмивката.

Веднъж посетили практиката пациентите ще почувстват топло и лично отношение, от което всеки пациент има нужда преди да започне лечение, наблюдение по време на лечението, периодични прегледи и постоянно отношение към здравето на пациента.

За контакти и повече информация: тел. 0888 626 883; e-mail: [email protected]

Уебсайт: usmihnise.bg