Денонощен фитнес и разнообразие от терапии предлагат в ексклузивен уелнес център в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 19:14, 01.05.2023

Денонощен фитнес и трансформиращи пътешествия от терапии предлагат в ексклузивен уелнес център, локализиран в най-новия хотел в Пловдив. Предимствата, от които могат да се възползват посетителите на Уелнес център eforea в хотел Double Tree by Hilton Plovdiv Center са сауна, парна баня със свеж въздух, терапевтични масажи и процедури за лице и тяло, денонощен фитнес и безплатен паркинг.

Вратите на Еforea са отворени не само за гостите на хотела, но и за всички желаещи да се впуснат в една по-спокойна и уютна атмосфера. Гости на хотела могат да се възползват от фитнеса 24 часа в денонощието. Посетителите на уелнес центъра имат възможност да се възползват и от безплатен паркинг, при наличие на свободни паркоместа.

Ако имате нуждата да избягате от реалността, то в eforea можете да си подарите страхотен уелнес ден със следобеден чай или кафе след избрана от посетителите процедура или тренировка.

Еforea се ражда от желанието на Hilton да създаде цялостно спа решение на марката, което доставя освежаващо преживяване на гостите. Предлаганите услуги  се фокусират върху здравето и баланса. Създавайки еforea, Hilton извлече най-добрите практики от цял свят, за да създаде уникална спа концепция за съвременните пътешественици позволявайки да бъдат отдадени на здравето си докато пътуват.

Уелнес центърът разполага с фитнес, който е изцяло оборудван от Technogym. Състои  се от силови и кардио уреди, както и аксесоари за функционална тренировка  и стречинг. С помощта на уредите посетителите могат да влязат във форма, да отслабнат, да се тонизират, да изградят мускули и да останат млади.

Потребителите могат да избират тренировка, както и нейния интензитет или да изпълняват програми като Technogym sessions, чрез които могат да увеличат тренировките си с енергия от най-добрите виртуални  треньори показвайки им правилната форма на упражнения и  мотивация за постигане на максимални резултати.

Technogym routines позволяват вашите тренировки да бъдат съпътсвани с демонстрационни видеоклипове и аудио сигнали за постигане на  цели като разтягане, отпускане, тонизиране на  глутеус, силни крака, стегнат корем и много други или да следва някои от виртуалните маршрути на открито, където скоростта и наклона се нагласяват според избрания маршрут.

Платформата Technogym Live се отличава и с много забавление – Netflix, YouTube, ТV канали, социални мрежи и други. За удобството и сигурността  на нашите гости се предлагат и индивидуални тренировки с персонален  интструктор. Всеки, който желае, може да закупи абонаментна карта за различен период и да бъде част от клуба на “eforea“.

Центърът разполага със сауна и парна баня със система за постоянна циркулация на чист и свеж въздух без загуба на топлина, шоково ведро, VIP стая за масаж със самостоятелна сауна и парна баня, две релакс зони, в които гостите могат да се насладят на чаша чай или кафе след процедура. Богато меню от различни видове терапии за лице и тяло. Идентичността на концепцията   включва освежени стандарти за интериорен дизайн, предизвиква топлина и вечен стил.

Още информация за ексклузивния уелнес център и терапиите, които се предлагат в него ще получим от управителя му Десислава Изерова.

Менюто за уелнес процедури на еforea дава възможност за избор от терапии, в които са комбинирани най-добрите техники от различни части на света.  

Essentials Journey“ предлага както целенасочени терапии за специфични кожни проблеми, така и стандартни поддържащи процедури с професионална френска козметика Sothys“. Гости, които изберат тези терапии получават мигновенни резултати и отлични предложения за продукти за домашна грижа. В грижата за своето лице клиентите ни могат да избират между сезонна терапия, хидратираща терапия, успокояваща и подмладяваща терапия, а терапиите за тяло са вдъхновени от практики на различни култури, пренасяйки ни до Япония, Индонезия и Ориента чрез Японска Ханакасуми терапия, Индонезийска терапия, Ориенталска терапия, както и отслабващи процедури за жени и мъже.

Терапиите от Escape Journey“ са вдъхновени от уникалния Български регион и природа, показвайки местната среда, култура и традиционни лечебни практики. Тези лечения позволяват на гостите да избягат от ежедневните стресови фактори. Гости, които избират терапии от „Escape Journey“, търсят нещо различно, вдъхновяващо и специфично за мястото, до което са пътували. При нас те могат да избират между терапия “Българска роза“, Терапия с билки, Лавандулова терапия, Медена терапия и различни видове масажи. Могат да направят избор за подарък или продукти за домашна грижа с най-известната Българска марка – „REFAN“, обогатени с натурални съставки, множество аромати за мъже и жени, специализирана козметика – грижа за лице, ръце и тяло, ръчно изработени глицеринови сапуни, ароматни продукти за баня, соли за вана, масла и плодови ексфолианти.

Man’s Journey“ :

Представителите на силният пол могат да да се заредят с нова енергия, избирайки между подмладяващи, релаксиращи и отслабващи терапии за лице и тяло.

Perfecting your journey включва кратки мини терапии за надграждане на избраните от вас терапии за вашата глава и лице, рамене, шия и скалп, както и за вашите крака. Терапиите за глава и лице предизвикват просветляващо преживяване, което черпи от мистични практики на древен индийски масаж и мощни тайландски терапии.

Терапиите за рамене, врат и скалп предоставят дълбоко релаксиращо преживяване, което черпи от китайската акупресура, съвременната наука за терапията на тригерните точки и традиционните методи на шведския масаж.

Процедурата за крака и стъпала пък съчетава богатството на древноегипетската рефлексология с духовните концепции на индианските лечители.

Информация и резервация за процедури за лице и тяло, както и тренировки с персонален фитнес инструктор могат да се направят на тел. +359 32 35 3000 или на място в Уелнес център eforea  в Double Tree By Hilton Plovdiv Center.