“Да“ на любовта: Седем двойки се вричат във вечна любов на Свети Валентин в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 14:32, 13.02.2021

Седем двойки ще се венчаят навръх празника на любовта Свети Валентин в Пловдив. Четири от тях са избрали да се врекат във вечна вярност в Централния дом на младоженците, а три – в зала „Тракия”, съобщи за TrafficNews директорът на ОП „Радостни обреди“ Чудомира Пинджева.

Младоженците избират тази дата, тъй като вярват, че тя ще им донесе щастие и любов в съвместния живот.  

Голям интерес заради повтарящите се цифри има и към друга дата през февруари - 21.02.2021 г. Тогава пет двойки ще сключат граждански брак. Два от ритуалите ще са в Централния дом, три – в зала „Тракия”. Очакванията на Пинджева обаче са до 21 февруари да има и още записани двойки.

„Младоженците харесаха много и към Дървото на любовта, което вече е доста окичено”, сподели директорът на ОП „Радостни обреди“. То се намира във фоайето на Централния дом и всички двойки, които се запишат за ритуал до края на февруари, могат да оставят там своето любовно послание.

На Свети Валентин посланията ще бъдат качени на фейсбук страницата на ОП “Радостни обреди“. Посланията, оставени след тази дата, ще бъдат качени на страницата в последния ден на месец февруари.