Честита Нова година, Пловдив!

  • от Парашкева Иванова
  • 00:01, 01.01.2023

Екипът на сайтовете Traffic News, Plovdiv Time и Plovdiv Now  ви честити Новата 2023 година и пожелава  тя  да бъде здрава, силна и вдъхновяваща. Да е пълна с късмет, любов, успехи, добри предизвикателства и щастливи приключения! Година, в която да мечтаете, да вярвате и следвате целите, които сте си поставили. Година, в която всеки да бъде част от промяната, която иска да види.  

Градът, в който всички ние живеем и обичаме, се променя с всеки изминал ден. Ние не можем да спрем този процес, но от нас зависи в какъв град ще живеят следващите поколения. Пазете наследството, оставено от поколения будни и щедри пловдивчани, борете се за всяка педя зеленина и чист въздух, бдете над емблемите на Пловдив. Отворете сърцата си и бъдете щедри към тези, които се нуждаят от помощ. Не бъдете безучастни! Бъдете отговорни и възнаграждавайте с доверието си хората, които милят за града. 

И, разбира се, информирайте се за всичко, което се случва в Пловдив и областта от Traffic News, Plovdiv Time и Plovdiv Now!

Честита, здрава и успешна Нова година!