Броени дни остават до празника на свободното творчество и артистичния дух “Базар Капана“

  • от PlovdivTime
  • 16:02, 16.06.2020

От 18-ти до 21-ви юни 2020, в Пловдив, на Малката Главна ще се проведе лятното издание на спечелилия популярност и доверие "Базар КАПАНА“, за градска култура и изкуство. Това лято отново се събират творци и иноватори от всички сфери на артистичния живот, за да внесат колорит и уют в ежедневието ви.

Замислен като празник на свободното творчество с 2 издания годишно, вече 7-ма година "Капана Фест“ открива и представя пред широката си публика музиканти, занаятчии и творци с нестандартни идеи, и новаторски проекти в направленията: Музика, Танци, Спорт, Занаяти, Работилници и Изложби. Преминаването към едно фестивално издание годишно, е резултат от стремежа да бъдат концентрирани усилията върху превръщането на "Базар Капана“ в самостоятелно събитие с мисия - “Да създаде най-добрата сцена за изява на широк спектър съвременни и утвърдени занаяти". С второто си издание в този формат, сега още по-нужен, заради периода на дистанция и усложнена работна среда, "Базар Капана“ ще ви потопи в бутиковото усещане, характерно за духа на "Капана Фест“.

Публиката ще бъде запозната с над 100 автентични и модерни занаятчии, както и техните творби, организирани в тематични зони - Авторски изделия, Натурални храни и напитки, Градска мода, Базар за грамофонни плочи, Дом на Книгата Сашо Костов, Керамика и Бижутерия, Козметика.

И този път усмихнатите автори ще ви очароват с лично отношение и прекрасни изделия, в които влагат изумителното си въображение и душата си. Домът на плочата "Soul Searchin " и "My Vinyl“, отново ще зарадват феновете на качествения винил с уникални находки. Ще се насладите и на отбрани вкусове, създадени от майсторските ръце на най-добрите родни производители, на качествени храни и напитки.

снимка: Капана Фест