“Брачни безумия“, любими артисти и много смях под звездите на лятно кино “Орфей“

  • от PlovdivTime
  • 15:54, 31.07.2020

На 11 август 2020 г. от 20:30 ч. в Лятно кино "Орфей" можете да гледате новата постановка "Брачни безумия" на Алексей Кожухаров, вдъхновена от "Пижама за шестима на Марк Камолети.

Сценографията е на Георги Георгиев, а на сцената ще се вихрят: Милица Гладнишка, Милена Маркова-Маца, Жанет Миовска, Симеон Владов, Николай Тодоров и Божидар Минков.

Пиесата разказва за брачна двойка. Той има любовница. Тя има любовник. Обичайна ситуация... Докато и четиримата не се окажат по едно и също време под един покрив... А като се прибавят ексцентрична готвачка и ревнивият й съпруг, се получава една безумна ситуация, която ще ви накара да се смеете, докато останете без дъх!

"Пиесата е написана от самия режисьор Алексей Кожухаров, който е и много талантлив актьор. Тя е вдъхновена от "Пижама за шестима" на френския комедиограф Марк Камолети, но Кожухаров взе само главните герои и някои ситуации и буквално пренаписа оригинала. Според мен "Брачни безумия" стана много по-интересна от него, защото Алексей е режисьор с усет за комедията на ситуациите.", разказа Симеон Владов за спектакъла.

Билети на всички каси ИзиПей/EasyPay и онлайн . Резервации: 0899 856 556