Бойко Борисов: Догодина ще е тежката криза! В Европа свършват парите

  • от PlovdivTime
  • 14:01, 20.06.2020

Нашите опоненти ни обвиняват, че работим на принципа проба-грешка. Но целият свят работи на този принцип. Тази година все още има средства, които харчим. Догодина ще е по-тежката. Тогава целият свят ще влезе в тежка икономическа криза. Догодина няма да можем да понесем кризата, ако не сме единни като нация. В Европа свършват парите. Това заяви премиерът Бойко Борисов на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от област Стара Загора.

Той посочи, че все още нищо не е свършило. Няма да въвеждаме старите мерки, но всички ние трябва да се пазим. Както се пазим от другите вируси, както се пазим на пътя. Вчера СЗО каза, че вирусът става по-смъртоносен, по-опасен. Очаква ни втора вълна. Трябва да бъдем внимателни”, предупреди министър-председателят.

Той коментира и напускането на Цветан Цветанов от партията.

"Толкова години е бил до мен, аз лоша дума не съм казвал. Не ми е даже приятно и вие да казвате. Той се е срамувал от нас.Желая успех на политическия му проект”, заяви Борисов. И призова присъстващите да обичат врага си, а не да го мразят.

„Ние сме градивна партия. Всеки ден градим пътища, тунели, зали. Ако седнем да запишем всичко на един лист, ще излязат доста фермани. Само метрото са нови 8 станции, фантастична работа. Не обръщайте внимание нито на Цветанов, нито на друг, който ви хули. Злобата убива”, посочи Борисов.

Борисов коментира и снимките от спалнята си. „Който спинка сладко, има чиста съвест”, заяви премиерът, смеейки се.