BLACK „Уикенд в Пловдив“ идва през март с театър, концерти и заведения

  • от PlovdivTime
  • 13:53, 10.02.2020

 "Уикенд в Пловдив" добавя BLACK към името си за един още по-вълнуващ презареждащ уикенд на 14 и 15 март.  Надпреварата между участниците започна, така че очаквайте една експлозия от намаления, канят организаторите.

Разгръща се още повече възможностите и освен културните средища, ресторантите и заведенията, местата за нощуване, се присъединяват и шопинг центровете към цялата палитра от BLACKWEEKEND предложения. 

BLACK „Уикенд в Пловдив“ вече обяви и някои от събитията, които ще се случват в града през втория уикенд на март. Сред заглавията се наредиха концертът на бендлидерът на Стинг - музикантът – легенда Доминик Милър. Само за „Уикенд в Пловдив“ предварително може да заявите своето присъствие на [email protected] и да получите 20% отстъпка за вход на събитието – 25 лв. С нетърпение обявяваме и премиерата на рок-операта "Исус Христос Суперзвезда" от Андрю Лойд Уебър, един спектакъл на Веселка Кунчева и създателите на хита "Мария от Буенос Айрес". От Опера Пловдив отделят  специално за вас места на нова ценова категория за „Уикенд в Пловдив“ от 20 лева до края на февруари или до изчерпване на броя им, казват организаторите. Драматичният театър също се включва със „Слава“ – спектакъл за истинската история на Флорънс Фостър Дженкинс - най-лошата певица на света, по Питър Куилтър.  За „Уикенд в Пловдив“  посетителите ще могат да си закупят билети с 44% отстъпка на цена от 10 лв.

 

Очаквайте още концерти, спектакли, кино, клубни музикални забавления, казват организаторите от Съвета по туризъм.