Артисти от България, Турция и САЩ забавляват гостите на Капана Фест в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 18:00, 06.06.2022

Десетки изпълнители от България, Турция и САЩ се включват в музикалната програма на на 12-ия Капана фест в Пловдив от 23. до 26. юни. Събитието ще се проведе на моста над ул. „Гладстон”.

„Музикалната сцена „Капана” ще бъде до античния Одеон на Филипопол и ще гарантира незабравимо музикално изживяване. Заедно с LALALAR (Turkey), Phuture Shock, Kan Wakan, и  REVERIE (САЩ) ще добавим фантастичен саундтрак към красотата на Пловдив, за което  ще ни помогнат  и Tony A, Les Animaux Sauvages, Stefan Skill Kolev , Visitor Yan Q, Selector Stiliyan, JiJo, DJ TODD, Fingertone & Malik, Елен Кожухарова ELEN, Bloodrush,  Clavexperience, ЖЛЪЧ, Гена и специалните ни гости DreCat & Sage One the Wise (САЩ)”, разказват оганизаторите.

 24. юни ще бъде една специална петъчна вечер A Night for Boogie, посветена на Йордан Ставрев - Бирата а.к.а Ramsey Hercules. Той беше един от най-колоритните столични герои, меломан, колекционер на грамофонни плочи и продуцент на музика. В негова памет заедно с бандата му Phuture Shock и доверените приятели по призвание DJ Skill, Visitor Q, selector Stiliyan, DJ Todd, Jijo ще има необичайно парти, което ще бъде последвано  и от много други изненади.

По време на фестивала ще се предлагат освежаващи напитки, коктейли, street food предложения, както и емблематичната украса на Капана Фест, бар и лаундж зони, много зеленина и най-големият до момента Базар ‘’Капана’’. Този път в него ще вземат участие 110 участника с био и натурални храни, напитки и козметика, авторски изделия, модни марки , художници, бижутери, грънчари, дърводелци, занаятчии и дизайнери.

За удобство на всеки един от базарните щандове ще може да се плаща безконтактно.

„Ще дадем всичко от себе си да направим това всеобщо забавление смислено, защото заедно с Нощ на Ангелите ще насочим вниманието ви към нещо, което ще ни направи по –добри и значими, а именно възможността да помогнем на дете и родителите му в нужда. Каним всичките ни посетители и участници активно да се включат в групата Заедно за Бояна, като скоро ще ви разкажем в детайли, как още ще може да помогнете”, казват още организаторите.

За най-малките ще се погрижат актьорите от Държавен куклен театър, които ще посрещат зрителите си с две безплатни представления:  ‘‘Чук и Пук ‘‘- 24. юни от 18 ч. и  ‘‘Приказни бъркотии‘‘ на 26. юни от 18 ч. Безплатни талони ще се дават на касата на театъра в дeня на постановките.