Аромат на уиски завладява Капана на Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 13:56, 11.07.2021

Пловдив е домакин на третото издание на  Street Whisky Festival Kapana от 24. до 26. септември на ул. "Константин Стоилов" 22.

"В най-приятния сезон за опознаване на уискито, магията му от цял свят ще бъде пренесена в сърцето на Пловдив, в специално изградени осветени шатри. Мястото и форматът са вече добре познати и утвърдени, а участниците- вносителите на качествени напитки за България. Ще имате възможност да дегустирате разнообразни марки: уиски от Шотландия, Ирландия, Америка, Япония и други екзотични дестинации; висок клас ром и коняк; ръчен шоколад, ексклузивно разработен за тейстинги; специално приготвена прясна храна; много други наслади. Към всичко е добавено още:  професионалните насоки, които ще получите от представителите на щандовете;  възможност да присъствате на открит кратък мастърклас;  магазин, от който да закупите интересни бутилки на ексклузивни цени от вносител;  дегустационни уиски чаши;  приятна музика от сцена на живо;  много хубави емоции, които със сигурност ще запомните", канят ортанизаторите.

Датите са 24. септемри - от 18 до 23 ч.; 25 септември - от 16 до 23 ч.,и 26 септември - от 16 до 22 ч. Входът е свободен.