3529 дами от 138 града от цял свят идват в Пловдив за престижно международно мото рали

  • от PlovdivTime
  • 18:46, 03.06.2021

3529 дами от общо 138 града от цял свят идват в Пловдив на 4 юни за престижно Международно Мото-Рали Petrolettes. Наши представителки ще са жените мотористи от Сдружение „Lady Bikers MPowered Bulgaria“ и приятели.

В това издание на събитието България е включена и с още един регистриран град - София.

Момичетата разказват, че ще популяризират Пловдив като едно магнетично и специално място с много история и култура. И прекрасната Родопа планина с нейните уникални забележителности, природно и културно наследство.

Всички участнички – пъстри и колоритни жени мотористи, прегърнали мисията на Petrolettes, ще спомогнат за реализация на своя потенциал да карат и да се подкрепят взаимно с други жени мотористи по света, свързвайки се с тях, с тяхната енергия и мечти.

Участничките в Petrolettes се стремят да създадат и утвърдят дамска общност с обща страст към моторите. Да разпалят женския дух, създавайки едно уникално и безопасно пространство за жените за изживяване на тяхната страст към мотоциклетите.

Жените мотористи от Сдружение „Lady Bikers MPowered Bulgaria“ се присъединяват към световното мото на събитието: WOMEN ARE ENRICHED WHEN WE BOND TOGETHER! #PetrolettespLOVEdiv

„Очаквайте ни следобед на 4 юни 2021 година в първата точка от Рали Petrolettes в Старинен Пловдив! Ще ни познаете!”, казват дамите. И канят всички желаещи да ги подкрепят.