Рев на мотори и блясък: Щерката на Ванко 1 Ивана - абитуриентка в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 22:44, 25.05.2021

С шумен ескорт от мотористи, пушеци и тир откриха бала си абитуриентите от Хуманитарната гимназия и Гимназията по строителство. Една от звездните зрелостнички е пленителната дъщеря на рапъра Ванко 1 - Ивана Главчева. Със сребриста къса рокля, сандали на много висок ток и вдигната на висока опашка коса, младата дама позира до баща си.

Дамите пред Новотела заложиха на пъстри тоалети. Основните тенденции тази година сред момичетата са топли пастелни цветове, много тюл и дълги рокли. Имаше обаче и момичета, предпочели класическото черно - като предвижданата от мотористи. 

Момчетата, както етикетът предполага, носиха изчистени нюанси, а дрескодът бе стегнат костюм и вратовръзка

"Заложих на гащеризон, тъй като е по-нестандартно, а и ще ми бъди много по-удобно", сподели Деница от Хуманитарната гимназия.

Анастасия, която също заложи на черното, пък споделя, че е очаквала вечерта да прочете по-спокойно. Тя е на мнение, че днес усеща всички много по-близки и емоцията от идващия край на ученическия живот ги е направила много по-сплотени.

И в действителност цялото пространство пред Новотела ехтеше в броене до 12, а усмивките бяха по лицата на всички абитуриенти и родители.

Зрелостниците споделят пред TrafficNews, че тази вечер ще се отдадат на купон, но плановете им за бъдещето вече са начертани. Повечето ще кандидатстват и вече знаят какво, а най-предпочитана за това си остава България.

С камион вместо с принца на бял кон пристигна абитуриентката Кристина Николова от 12 “В” клас в "Пейо Яворов" пред Новотела. 

На червено пък заложиха абитуриентките от СУ „Паисий Хилендарски“. С пищни рокли и димки те дойдоха с ресторант „Мавруда“, за да станат принцеси на своя бал.

Полицията съблюдава реда и на двете места.  

Ето ги и зрелостниците от ОУ "Паисий Хилендарски":