Къде да отидем в понеделник в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 08:40, 26.12.2022

Пловдивчани ще се насладят на концерт на Елица Трио – модернизиран фолклор, етно, български хитове – тарамбука, гайда, китара и глас на 26 декември от 18 часа на пл. "Стефан Стамболов".

Финалистката от Евровизия`2007 и 2013 Елица Тодорова се обединява с талантите от Варна Александър Тодоров – гайдаq и Николай Костадинов – китари, за да ни представи проекта си. Уникалното трио изпълнява автентичен български фолклор, модернизиран по атрактивен начин, включващ традиционното звучене на едни от най-обичаните български песни с невероятната звучност на тарамбука и гласа на Елица.
 
Елица Тодорова ТРИО гостува в България и в редица европейски столици, като представя фолклора ни на най-високо ниво пред света. Специално за Пловдив триото е подготвило атрактивна празнична коледна шоу програма с богатата звучност на гайда, китари, глас и тарамбука. Ще прозвучат хитовете „Вода“ и „Пустоно лудо и младо“, „Рипни Калинке „ както и други обичани български народни песни в модернизиран вариант. С ритъм и любов !