Къде да отидем в петък в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 08:41, 31.12.2021

Община Пловдив кани всички пловдивчани, които искат да посрещнат новата 2022 г. на открито, на голям концерт на сцената на пл. „Стефан Стамболов“. Празникът започва в 22 ч. Ще чуем и видим „Керана и космонавтите“, култовата българска група „Диана Експрес“, танцьорите от Фолклорен ансамбъл „Тракия“ и любимката на младите Дара. Водещ ще е Деян Славчев – Део.

Непосредствено пред и около сцената ще има обособена зона, в която желаещите ще могат да влизат срещу представяне на валиден зелен сертификат. Ограждението ще разполага с две обособени места за регулиране на потока от посетители – един за вход, и друг – за изход. Служители на Общинска охрана ще следят за спазване на мерките. Община Пловдив призовава публиката да се весели и празнува разумно, да не допуска струпвания и да спазва приетите противоепидемични мерки, с които да се гарантира здравето на присъстващите.

Със своя заповед, Кметът на Пловдив Здравко Димитров отмени зарята в новогодишната нощ. По този начин градът под тепетата ще подкрепи инициативата на фондация "Четири лапи", към която се присъединяват някои от общините в страната. Призоваваме гражданите да не използват пиротехника и фойерверки в честванията на Нова година.

Ето и графика по часове, както и информация за изпълнителите в Новогодишната програма:

22 ч.  - „Керана и космонавтите“

22.45 ч. - „Диана Експрес“

23.35 ч. - Фолклорен ансамбъл „Тракия“

23.50ч. - Директно излъчване на новогодишното обръщение на Президента на Република България Румен Радев

00.05 ч.  - Фолклорен ансамбъл „Тракия“

00.30 ч. -  Начало на концерта на Дара

Водещ: Деян Славчев - Део