Звездни актьори играят в Пловдив пиеса, която всичко се обърква

  • от PlovdivTime
  • 09:58, 12.04.2024

Калин Врачански, Малин Кръстев, Николай Урумов, Филип Аврамов, Рада Кайрякова, Добриела Попова, Стелиян Николов, Изабела Иванова, Константин Николов, Стефан Кондров участват в „Пиесата, която се обърка“, представление, което гостува на 26 април от 19 часа в Дома на културата "Борис Христов".

Отличена с награда „Оливие“ за най-добра нова комедия през 2015 г., тя представлява пиеса в пиесата. Сюжетът проследява театралния живот на една самодейна трупа, която най-накрая е успяла да намери текст с роли за всички свои актьори, а именно „Убийство в имението Хавършъм“. Това е една типична криминална мистерия тип Агата Кристи. В ръцете на предразположените към злополуки театрали, преди да се усетите, пиесата бързо се превръща в театрална катастрофа във всеки един смисъл на думата.

„Пиесата която се обърка“ ви предлага да надникнете в цялата забавна драма зад и пред кулисите. Всичко което можете да си представите /и не само/, се обърква по време на пиесата-

"Вижте как актьорите и екипът се борят със зъби и нокти да разплетат до край тази завързана криминална история,, преминавайки през редица трудни и безумно смешни проблеми, които се пораждат на живо пред публиката, без изобщо да са планирани", канят от Хасковския театър.

Автори са Хенри Луис, Джонатан Сейър и Хенри Шийлдс, режисьор е Асен Блатечки, а сценограф - Анелия Райкова.