Звездната „Диада” Маргарита Стойкова се среща с пловдивската публика

  • от PlovdivTime
  • 09:49, 07.03.2024

След червения килим на Berlinale, където Маргарита Стойкова взе награда Shooting Star за главната роля във филма "Диада", талантливата повдивчанка ще се срещне с публиката под тепетата  на прожекция в   Lucky Дом на киното  на 7 март от  18.30 ч.

Специалната прожекции на „Диада“ е и в подкрепа на каузата на Avon срещу насилието над жени и момичета. В най-женския месец март, ще имате възможност за лична среща с прекрасната Маргарита Стойкова, в ролята на Дида, да зададете своите въпроси и да вземете автограф.

Дида е на 16, живее в малък град и има голяма мечта – да замине при майка си в Америка, където да учи рисуване. Животът ѝ се преобръща, когато разбира, че разполага с броени часове, за да събере сериозна сума пари за самолетния билет. Дори и най-добрата ѝ приятелка Ива не може да помогне, а проблемите в училище правят задачата още по-сложна.

Сценарист и режисьор: Яна Титова; Продуценти: Ваня Райнова, Александър Алексиев, Ники Стоичков;  Актьорски състав: Маргарита Стойкова, Петра Църноречка, Силвия Лулчева, Иван Бърнев, Васил Бинев, Цветан Алексиев, Ирмена Чичикова, Жаклин Дочева, Стоян Дойчев.