Звездите на Цирк Дю Солей гостуват в Пловдив с леденото шоу Hogwarts Holidays

  • от PlovdivTime
  • 09:49, 20.02.2024

Невероятното ледено шоу Hogwarts Holidays от звездите на Цирк Дю Солей гостува в Пловдив в многофункционална спортна зала "Колодрума" на 5 март от 19 ч.

Hogwarts Holidays разказва вълшебната история за магьосническия свят на Хари Потър и неговите приятели и потапя публиката в света на собственото ѝ въображение. Спектакълът приканва да напуснем ежедневието и да се потопим в света на фантазията със спиращи дъха визуални ефекти и оригинален музикален акомпанимент на празничното настроение.

Hogwarts Holidays е уникална постановка на границата между физическия театър и цирка, комедията и магията, която съчетава цирковото изкуство и фигурното пързаляне в едно шоу на ледената арена, специално създадена на сцената на всяка зала. Шоуто е цялостна история с уникални костюми, декори и видеопоредици, които ще позволят на зрителите да се потопят в магическата вселена на Джей Кей Роулинг така, както никога досега. През 9¾ платформа зрителите ще се отправят на незабравимо пътешествие из коридорите на Хогуортс, ще присъстват на мач по куидич, а след това заедно ще победят Тъмния господар и ще стигнат до празничния бал.

Изпълнителите на цирковото шоу впечатляват с акробатика, предизвикваща гравитацията, съчетана с уникални умения за фигурно пързаляне. А интерактивните ефекти, впечатляващите визуални ефекти и светлинният дизайн очароват всеки зрител.

Децата до 4 години включително могат да присъстват безплатно, седнали в скута на родител, т. е. на едно място за един билет могат да седнат 1 родител и 1 дете до 4 г.

Шоуто се препоръчва за зрители от всички възрасти.