Зашеметяващият клип на 4 Magic с премиера в 15 държави! (Видео)

  • от PlovdivTime
  • 18:20, 02.03.2018

Невероятно красивият първи клип на 4 Magic бе публикуван преди минути в социалните мрежи. Видеото на “Together (Вечерай, Радо)” е заснето със съдействието на община Пловдив в рамките на два дни на някои от най-интересните места в родния град на момичетата – Античния театър, Стария град, квартал Капана, Небет тепе и Гребната база. По този начин песента се превръща в една от най-вдъхновяващите реклами на Европейската столица на културата.

Само за седмица след премиерата си lyric видеото към песента беше гледано над 300 хиляди пъти. Парчето влезе директно на втора позиция в седмичната класация на най-излъчваните български песни в ефир и зае второ място в чарта на Shazam България. 

Песента и видеото ще имат и впечатляващо разпространение извън България, тъй като продуцентската къща Virginia Records е мобилизирала за проекта голяма част от партньорската си мрежа. „Амбициите ни за артистите, с които работим, са големи. Вече сме готови да се борим и за международен успех. Дебютът на 4Magic се очертава като един от най-силните за 2018-та”, коментира Саня Армутлиева. 

“Together (Вечерай, Радо)” ще се излъчва в радио и телевизионен ефир в над 15 държави, сред които Швеция, Норвегия, Финландия, Дания, Полша, Турция, Гърция, Израел, Великобритания, Франция, Испания, Румъния, Италия, Германия, Австрия, Швейцария и други.

„Това е първият ни клип и емоцията от преживяното беше невероятна! Снимахме през февруари и беше доста студено и ветровито, но адреналинът ни помогна да се справим. Някои от най-запомнящите се моменти бяха one shot кадрите, снимките в Амфитеатъра, както и в Капана, където зад нас гореше голям надпис 4Magic”, разказват Валентина, Елеонора, Елия и Никол. Режисьор на видеото е Николай Шопов.
Няколко дни преди снимките на видеото момичетата направиха и първата си професионална фотосесия с фотографа Коко Кръстев, пред чийто обектив са заставали някои от най-успешните модели и артисти у нас.

За снимките с 4Magic той казва: „Въпреки че са толкова млади, момичетата умеят да се забавляват, но и да се държат зряло по време на работата си. Целият екип, с който снимахме, е очарован от таланта, енергията и приятелството, което ги свързва“.