Заради ураганния вятър: Отменят и местят фестивали и събития на закрито

  • от PlovdivTime
  • 12:00, 18.09.2022

Лошото време в Пловдив става причина да бъдат отменени поредица от събития под тепетата днес. Падат поредицата концерти  „Пътят към върха", което трябваше да се състои на Бунарджика. Новата дата ще бъде съобщена допълнително, след преговори с участниците, които са над  50 на 6-те сцени в програмата на тазгодишното издание.

ОИ „Старинен Пловдив“ кани желаещите на втора премиера на новия документален филм „Сто години хвърча по камъните“, посветен на 100 години от рождението на Атанас Кръстев – Начо Културата, тази вечер в 20 часа в Римски стадион. При лощо време прожекцията ще се състои на закрито в кинозалата за прожекции, до изчерпване на местата. 

Природонаучният музей съобщава, че поради влошените метеорологични условия днес „Фестивал на пеперудите“ ще се проведе вътре в музея. Всички арт работилници, образователни игри, рисуване на лица, изложба на фотоконкурс „Пеперудите в природата“ ще бъдат разположени във фоайето, зала „Бозайници“ и зала „Птици“.

Екипът на "Сцена на кръстопът" съобщава, че „Част от колекция" тази вечер от 21 часа ще се състои в Камерна зала вместо в двора на Драматичен театър-Пловдив, поради влошените метеорологични условия. Входът е свободен. В залата ще бъдат допускани зрители до изчерпване на наличните места.