Яна Маринова представя моноспектакъла си “Куци Ангели“ за първи път пред публика в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 16:10, 21.11.2021

Яна Маринова представя моноспектакъла си "Куци Ангели" за първи път пред публика! Това ще се случи в града под тепетата. Пловдивчани ще имат късмета да са първи и да бъдат част от предпремиерата на новия хит в театъра на 1 декември 2021 г. от 19:00 ч. в Дом на културата „Борис Христов“.

Това е  една реално-нереална история за една чувствителна душа с характер на легирана стомана, в реално-нереалната ни държава. Комично-драматичен разказ за опасните граници на човешката самозабрава и последствията от прекрачването им.

Представлението е подходящо за аудитория с широк възрастов и интелектуален диапазон – от пърхащия първокурсник-ентусиаст до грохналия под тежестта на мислите си академик.

Особено препоръчително е за хора, които обичат да се забавляват и разсъждават едновременно, но по някакви причини са били лишени от тази възможност.

„Куци ангели” е гаранция срещу скуката и равнодушието, а най-хубавото е, че по действията и преживяванията на героинята човек може да донамести картината на „българския преход". На прехода изобщо, който няма нито начало, нито край, защото е самият живот.

Билети се продават на сайта bilet.bg