Представят книгата “Плейнхилс - Градът отвъд Мрака“ на Марк Златомиров в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 19:26, 26.10.2021

Vintage House кани пловдивчани на представянето на книгата "Плейнхилс - Градът отвъд Мрака" на Марк Златомиров на 9 ноември от 18 ч.

Плейнхилс на пръв поглед е развиващ се и проспериращ град, по нищо неотличаващ се от другите. Красив по своему, с добро социално положение за жителите, осигуряващ спокоен живот. Притежаващ културно наследство от времето на създаването си и предлагащ отлично обучение за гражданите си. Богат на живот град, който има какво да покаже на всеки новодошъл. Но Плейнхилс има загадъчни тайни, които крие в себе си и под себе си. Далеч не всеки жител подозира за мистериите, с които са напоени улиците му. Градът притежава друго лице, което показва само на онези, дръзнали да го видят.

Историята проследява събитията от живота на детектив Стивън Макнайт, когато той бива въвлечен във вихрушка от заплетени странности. Спокойният му ергенски живот и работата в полицията биват прекъснати от свръхестествени събития, които го поставят пред сложни избори, всеки със своите последствия. Нишката на историята го отвежда в друг Плейнхилс, познат, но различен от това, което знае, при жена, която твърди, че е негова съпруга, но той дори не помни сватбата им, при любовта, която не осъзнава, преди да я загуби, а странностите на родния му град се превръщат в негово ежедневие, дори повече, в неговата работа.

Добре дошли в града на тайните - Плейнхилс!

Входът е свободен!