Уникално смешна битка с истории на Мила Михова и Георги Блажев в Plovdiv Event Center

  • от PlovdivTime
  • 10:00, 17.02.2024

Необикновена битка с истории между двама от най-обичаните автори на "Пощенска кутия за приказки" - Мила Михова и Георги Блажев, ще вдигне на крака публиката в Plovdiv Event Center на 17 февруари от 20 ч.

"Каним ви на едно четене, за което е задължително да имате 18 години, а след това сe настройте за супер смях и истории, от които може и да се изчервите, и да се смутите, и да си кажете "как изобщо е възможно това?", казват от екипа на Приказките.

Мила Михова позната на публиката с постиженията си на музикална сцена. Сопраното е възпитаник на Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров". Учи пеене при изключителната си майка Дарина Такова и при Лукреция Меса – експерт по метода Voice Craft. Била е стипендиант на фондация „Райна Кабаиванска” към Нов български университет и на фондация „Борис Христов“ за Оперното студио в Националната академия „Санта Чечилия” в Рим, където специализира при Рената Ското.

През 2015 г. дебютира като Фиордилиджи в „Така правят всички“ от Моцарт на оперния фестивал „Опероса“ в Херцег Нови, Черна гора. Изявява се преди всичко в чужбина с участия в оперни спектакли и концертна дейност. През миналото лято тя бе гост в спектакъла "Набуко" - част от фестивала Opera Open. В края на януари талантливото сопрано тя ще партнира на световноизвесния бас-баритон Сър Брин Терфел със Софийската филхармония.

Мила е популярна във виртуалното пространство с умението си да пише забавно и нестандартно. Постовете ѝ се радват на огромен интерес. Освен това заедно с майка си - Дарина Такова, са страстни любители на красивите сервизи, хубавата храна, любими приятели и приказнокрасивите си домашни котета и куче.

Георги Блажев е популярен като панелист в предаването "На кафе" на Нова телевизия. За почитателите на хубавите списания, той е известен като автор в българските версии на Playboy, MAXIM и Men's Health. Работил е като телевизионен редактор в предаванията „Стани богат“, „Фермата“ и „Мастършеф“.

Автор е в проекта „Пощенска кутия за приказки“. През 2017 г. излиза книгата му „Произход на видовете“. През 2019 г. има премиера спектакълът му „Мило, блъснах колата“. През 2021г. излиза втората му книга “И заживели обидено”.

Блажев живее с пловдивчанката - актрисата Ива Папазова. Наскоро двамата станаха родители и не пропускат да споделят в социалните медии вълнуващи мигове от новото си ежедневие.

Чрез постовете си и историите в инстаграм и фейсбук, Гьорги Блажев също е сред любимците на онлайн читателите, които всекидневно забавлява със забавно съдържание.

Рlovdiv Event Center отваря врати за настаняване на публиката още в 19 ч.