Тридневен денс фестивал събира фенове от цяла България на Бунарджика

  • от PlovdivTime
  • 11:52, 19.04.2021
Първият летен фестивал в България за 2021 г. Music Daze ще се състои на 11, 12 и 13 юни в Пловдив на хълм Бунарджика. Music Daze посреща три големи имена от европейската сцена. Ще гледаме ефирните Nouvelle Vague, британската стихия Asian Dub Foundation, денс звездата DJ Burak Yeter и ексклузивното фестивално шоу на Ицо Хазарта и Ъпсурт, красиво допълнени от Мария Драгнева, DJ Cass и балет Нова, Ме And My Devil , Innerglow, Керана и космонавтите, Stop The Schizo,  Krekhaus, Le' Push, K.Lina и други!
 
Music Daze качва фестивалното забавление на най-високата точка в града – в пряк и в преносен смисъл! За първи път второто по височина тепе в града – хълм Бунарджика, ще е място за тридневен фестивал, който освен с музика, звук и светлина, ще зашемети гостите на събитието с поразяващата гледка към целия град и красивите планини около него. 
 
Music Daze пуска в продажба тридневни билети. Ако капацитетите, свързани с Ковид пандемията, позволят, допълнително ще бъдат обявени и еднодневни билети. 
 
Music Daze се организира от Blue Hills Events. Проектът е част от официалната програма на Пловдив - Европейска столица на културата.