Момичетата на микрофона, които разбиха стереотипите за стенд-ъп шоуто, забавляват Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 13:03, 10.02.2020

"Добрата, Лошата и Красимира“ идват в Пловдив с шоуто си, което любителите на стенд-ъпа могат да видят на 29 февруари 2020 г. от 19:00 ч. в клуб „W club Plovdiv“. Това са Елисавета, Красимира и Оля. Три жени на микрофона, които разбиха стереотипите за стенд-ъп в България и разпродадоха два пъти цялата зала 1 на НДК. Авторският им спектакъл „Добрата, Лошата и Красимира“, който беше 4 пъти разпродаден на премиера в София идва в Пловдив само веднъж, и само в W Club.

Събитието е част от Театър в клуба -съвместен проект между пиар и продуцентска компания Plovdiwood Ent. и един от най-популярните клубове в Пловдив- W club Plovdiv. Комедийните спектакли и stand up артисти превземат все повече клубната сцена у нас и поради това двете страни се обединяват, за да създадат алтернативна сцена, както за любителите на комедийния жанр, така и за гостуващите артисти в града под тепетата. 

Събитието е с експлицитно съдържание и не се допускат лица под 18 години. Съветваме ви да не се колебаете, билетите са ограничени, а момичетата са скандални. Заведението не работи с резервации, билетът не гарантира седящо място, гостите ще бъдат настанени по реда на пристигане.

Билети във всички бензиностанции ОМВ, Български пощи, книжарници Ориндж, Офис 1, Технополис, На тъмно, касата пред Общината, каса на главната улица, каса на Античния театър, Каса МаскАрт в  Дом на културата.