“Тоника СВ“ и актьорите Ненчо Илчев и Павел Иванов с голямо шоу в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 14:38, 03.10.2021

Неповторимата и обичана българската група "Тоника СВ" заедно с любимите актьори Ненчо Илчев и Павел Иванов ще изнесат голямо шоу за радост на всички свои почитатели на понеделник, 25 октомври от 19 ч. в Дом на културата "Борис Христов“.

Група "Тоника СВ" е сформирана на 12 март 1980г в гр. София след национален конкурс на Ансамбъла към Главно управление на Строителни войски (ГУСВ), a неин основател и ръководител е Стефан Диомов. След толкова години, изпълнени със страхотни български песни, награди и отличия, турнета и концерти, преди броени дни "Тоника СВ" взе и специалната награда на "БГ радио" - "БГ вдъхновение" на името на Ана Мария Тонкова. Наградата е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика.

Феновете на "Тоника СВ" ще чуят и ще изпеят заедно с тях всичките им обичани и неповторими песни, издържали проверката на времето и грабнали сърцата на поколения българи. Сред тях са: "Приятели", "Един неразделен клас", "Здравей, как си", "Кой ще каже какво е любов", "Сутрин рано, вечер късно", "Люлякови нощи" и много, много други, които ще донесат неповторими емоции и настроение на всички присъстващи.

Пригответе се за много веселба и усмивки, сложете най-хубавия си парфюм и се насладете на една гореща морска вечер на забавата и усмивките защото само те сбъдват и най-красивите мечти!

Билети на цена 20лв. и 25 лв. се продават в Дома на културата "Борис Христов" и Грабо.бг.