Тео Ушев представя новия си филм „ф 1.618“ в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 09:51, 28.11.2022

Световноизвестният аниматор Тео Ушев пристига в Пловдив за представяне на новия си филм „ф 1.618“ и участие в поредицата „Успешните“. Това ще стане на 29 ноември съответно в Lucky Дом на киното и клуб „Фарго”.

Поредното издание на „Успешните“ ще бъде във вторник от 18.30 ч. Това са събития, в които пловдивчани се срещат с успели в своята сфера хора, които да споделят своя опит, преживявания, трудности, философия. Номинираният за „Оскар“ Тео Ушев ще се срещне с пловдивчани, за да разкаже за своя житейски път и професионални преживявания. Модератори на дискусията ще са Виктор Янков и Славена Шекерлетова. Събитието е с вход свободен и се провежда с подкрепата на Община Пловдив.

Час по-късно е и прожекцията на „Ф 1.618“ - неговият режисьорски дебют за пълнометражен филм. Антиутопията е вдъхновена от книгата „Пумпал“ на Владислав Тодоров. Сюжетът разказва за нова нация от вечни, биологически съвършени хора, които се готвят да напуснат Земята завинаги, подготвяйки за мисия на специален кораб. Във филма ще видим качествен каст актьори, сред които Деян Донков, Мартина Апостолова, Ирмена Чичикова и други. Прожекцията на филма е от 19.30 ч.

Билети за прожекцията на филма се продават на касата на Lucky Дом на киното всеки делничен ден след 16 часа и в почивните дни – след 10.30 ч. Билети могат да се закупят и онлайн на сайта на киното.

Фотография: Тихомира Крумова