Театър по кварталите на Пловдив радва публиката

  • от PlovdivTime
  • 12:40, 21.06.2023

Фестивалът "Включи квартала - театър в парка" отново ще оживи любими пловдивски паркове и ще зарадва любителите на театралното изкуство на 22 юни на сцена "2019" в район "Тракия". Особено тези от тях, които нямат време и възможност да посещават театрални постановки в центъра на града.

За всички пловдивчани, за  пета поредна година, „МаскАрт“ с подкрепата на Община Пловдив, ще доведе на крака любими актьори, които ще забавляват публиката с три комедийни  спектакъла „Козата, която свири на акордеон“, „Женска логика“ и „Как се търси нов съпруг“.

Прекрасните актьори ще ви пренесат в света на театралното изкуство с брилянтна игра и много усмивки в 7 пловдивски парка – парк „Бунарджика“, парк "Каменица 2",  парк "Ружа”, парк "Рибница", парк "2019",  парк "Белите брези",  кв. Коматево, пред читалището.

В тези зелени пространства вече има създадена традиция да се провеждат концерти, куклени представления и кинопрожекции на открито. Време е и за театър!

Началото на всички места е 20.30 часа, а входът е свободен. Осигурени са столчета за по-възрастните, така че ако желаете си носете нещо за сядане и разбира се - доброто си настроение. Събитието се финансира от община Пловдив и е част от Културният календар на града за 2023 година.