Тазгодишният Wrong Fest ще се проведе в Пловдив през септември

  • от PlovdivTime
  • 16:57, 20.07.2020

Тазгодишното издание на Wrong Fest ще се състои на 11 и 12 септември на Гребната база в Пловдив. Поради ситуацията с Ковид-19 участията на UNKLE и DUB FX се местят за 2021 г., когато фестивалът ще се проведе отново в Пловдив на 2-3 юли. Афишът за тази година ще включва IC3PEAK, Tommy Cash, Molchat Doma, ТДК, Repetitor и още петима изпълнители, които ще бъдат обявени скоро. 

С вече закупен билет за изданието на Wrong Fest 2020 ще могат да се посетят и двата фестивала – този през септември 2020 и този през юли 2021. Освен това, всеки ще има избор да върне билетите си преди 11 септември и да си получи парите обратно, като за целта изпрати e-mail на [email protected]

Фестивалът през 2020-а ще бъде със символична входна такса - дарение. Минималният размер на дарението ще е 5 лева, а заплащането на определени суми осигурява различни видове придобивки. 

Целта на тази кампания е подпомагане на фестивала и артистите в сегашната сложна концертна ситуация. Абсолютно всички мерки ще бъдат спазени, за да се осигури безопасното провеждане на фестивала.

Фотография: Илюстративна