Световната прима Красимира Стоянова води в Пловдив три дарования

  • от PlovdivTime
  • 14:19, 16.11.2020

В цикъл "Красимира Стоянова представя" ще имаме удоволствието да чуем няколко прекрасни млади оперни певци  в заключителния концерт на есенното издание на XI МФ "Дни на музиката в Балабановата къща" на 18 ноември в Малката базилика от 18.30 ч.

В края на 2019 г. световноизвестната оперна прима Красимира Стоянова проведе майсторски клас в НМА "Проф. Панчо Владигеров" и от активните участници избра точно тези трима певци да бъдат наградени с концерт в "Дни на музиката в Балабановата къща" 2020. И когато на рояла е изключителната Боряна Ламбрева, превръщането на вечерта в събитие от най-висока класа е гарантирано.

Много ограничено количество билети ще се продават само на място един час преди концерта, който ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки на Министерство на здравеопазването

На 18 ноември в Пловдив, Красимира Стоянова представя в XI МФ "Дни на музиката в Балабановата къща": Мария Славова – сопран, Красена Велкова – мецосопран и Йосиф Славов – баритон. На рояла - Боряна Ламбрева.