“Сватба със закъснител“ гърми в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 14:06, 27.12.2023

Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова и Христина Джурова ще ни разсмеят със спектакъла "Сватба със закъснител" по Робин Хоудън на 28 декември от 19 ч. в Дома на културата "Борис Христов". Режисьор е Николай Гундеров.

Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно - с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор. Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил, който заедно с ергенския си живот, може да се раздели и с истинския? Рейчъл, която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук”, вместо да е „там”? Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?

"Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните британски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал автора Робин Хаудън. Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях", канят от екипа.