Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени” гости на „Пълдин етно“ в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 15:22, 04.10.2020

Един от най-успешните български артисти през последните години и определено най-актуален и през настоящата „трудна“ година, който покорява публиката от всички възрастови категории и сцените в цялата страна е Стефан Вълдобрев. Неотлъчно и неизменно с неговата супер група “Обичайните заподозрени”, той ще изнесе концерт на 26 ноември 2020 г в зала „Сила“ в Пловдив. Концертът е част от единствения по рода си фестивал за етно култура „Пълдин етно“.

“Обичайните заподозрени” се отправят към това ново предизвикателство в състав: Стоян Янкулов-Стунджи, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев и Мирослав Иванов.

На сцената ще прозвучат парчета като: „По-полека“, „Холивуд“, „Рай“, „Към“, „Едно“, „Тази песен не е за любов“, „Фойерверк“, „Аз ли съм или не съм“, „Бряг с цвят най-зелен“, „Сняг над Сахара“, „Хромозоми“, „Обичам те, мила“ и много други.

На концерта ще бъде представена книгата на Стефан Вълдобрев – “Книга за песните”. Всеки закупил си книгата ще получи автограф, лично от автора. Не пропускайте едно невероятно изживяване с много настроение създадено само за вас.

Събитието е на 26 ноември, с начален час 19 часа в  зала „Сила“, а билети на цени 20, 30, 35лв. се продават на билетната каса пред община Пловдив, в ДК „Борис Христов“, в ТИЦ на Римския стадион и в цялата мрежа на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - OMV, Български пощи, Технополис, и др.