Стефан Командарев представя в Пловдив новия си филм “Уроците на Блага“

  • от PlovdivTime
  • 11:57, 17.11.2023

Режисьорът Стефан Командарев пристига в Пловдив за две срещи с пловдивчани на 17 ноември. В 18 часа той гостува на поредицата "Успешните" в клуб "Fargo". Веднага след срещата е прожекцията в Lucky Дом на киното на новия му филм "Уроците на Блага", с който се открива фестивалът "Киномания" в Пловдив, а Командарев ще се срещне и със зрителите и в кино залата.

В непринуден разговор с гостите на събитието той ще разкаже за успехите на новия си филм, както и за предишните си истории "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде", "Посоки" и още много други.

Най-новата продукция "Уроците на Блага" с Ели Скорчева вече спечели престижни награди, с голям успех и няколко награди на фестивала в Карлови Вари, сред които и голямата за най-добър филм "Кристален глобус". Филмът открива тазгодишното издание на "Киномания" в Пловдив.

Поредицата "Успешните" ни среща с известни хора от света на спорта, културата и обществения живот, които в непринуден разговор споделят с пловдивчани своята визия за успеха, за кариерата, творчеството и други теми и се провежда с финансовата подкрепата на Община Пловдив.