Шоуто на Геро „Професия Директор“ гостува в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 10:12, 12.02.2021

Шоуто на Геро „ Професия Директор“, пловдивчани ще видят на Летен театър Бунарджика на 8 юли 2021 г. от 20:00 ч. Нещо ново, различно и повече от шоу! Смешно до сълзи. Ще видите актьора Герасим Георгиев – Геро в ролята на Директор. Цял живот – директор, и винаги кандидат-министър. „Калинките“ са се разхвърчали – обединили са земеделието и културата в Министерство на земеделието и културите. Новият директор на оркестъра „разбира“ и от двете. Той е креативен, иновативен, деен, хуманен и решен да увеличи многократно приходите от културите.

Как културата може да стане печелиш бизнес? Няма нищо по-просто и лесно. Полезно за всички видове директори или потенциални такива. Замества семинари, конференции за обмяна на опит, обучение, дори лекции в УНСС. А е много по-евтино. Побързайте, докато има промоция, и докато новият директор не е вдигнал цените на билетите.

Геро си партнира с музиканти и артисти от Театър за драма, музика и танц (Театрално-музикален център - Разград). Шоуто е по идея и сценарий на Юлия Манукян, режисирано от Тодор Мадолев. Диригент (той и кондуктор) – Левон Манукян.

Организатор: Импресарио Иванов, тел. за информация: 0899 942229