Ралица Бежан и Мариана Йотова представят “Дуенде - Земята майка“ в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 12:21, 05.04.2023

Ралица Бежан и Мариана Йотова ще представят авторския си спектакъл "Дуенде - Земята майка" на 27 април от 19 часа в Камерната зала на Драматичния театър. Заедно с тях на сцената ще излезе и Петър Йорданов-Бъни. 

Представлението е изградено по текстове на поетесата Красимира Атанасова, мултимедията е дело на Петко Танчев. Костюмите са на Наталия Живкова. Вокален педагог е Евгени Господинов.

В една неочаквана свръхтеатрална и интерактивна среда, където „тук и сега“ се слива с бляновете и надеждата, където всичко, което се случва, е това, което ни предстои, където над нас се изсипват порой от чувства и емоции, а сетивата ни са изострени до болка - се ражда музика и поезията. Авторската музика на Ралица Бежан, Мариана Йотова и Петър Йорданов–Бъни се случва на сцената - пред очите на публиката, с изненадващи ритми и мелодии, красиви вокални и многогласни изпълнения, с много красота и любов.

„Дуенде – Земята майка“ ще ви пренесе там дълбоко в онези имагинерни светове на копнежите и изюзиите, на магичната чувственост и радостта от сътворяването", канят от екипа.