Продуцентът на най-пищните шоута на Евровизия прави Годишните награди на БГ Радио в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 16:43, 06.07.2021

Годишните музикални награди на БГ Радио и тази година са едно от най–дългоочакваните и уважавани събития на българската музикална сцена. Церемонията ще се проведе на 17 юли в зала "Колодрум" в Пловдив.

Над церемонията ще работи международен екип, оглавен от Марвин Дайтман – продуцент и креативен директор. Той е творческият двигател, който стои зад някои от най-пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровизия през последните години. Част от неговия екип са и Рафаел Демонти - светлинен дизайнер  и Джулиян Гутиерез - многокамерен режисьор. Сцената, мултимедията и осветлението ще бъдат реализирани от Joker Media.

Като водещ на Годишните музикални награди се завръща Део, който ще бъде домакин на церемонията за шести път, а негова партньорка ще бъде Поли Генова.

По традиция на сцената ще изгреят едни от любимите български изпълнители. Дони и Момчил ще открият с ударно шоу, като към тях ще се включат и още български звезди. Най-новите си песни ще представят Mиро, Люби Киров, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Papi Hans, 4 Magic, Pavell & Venci VencDARA, Михаела Маринова, Графа, WOSH MC, FEEL, Михаела Филева, Виктория и СкандаУP.I.F. ще направят едно много специално изпълнение, което обещава да бъде един от най–емоционалните моменти в звездната вечер. 

Носителите на наградата за БГ вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова, която е символ на изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика - Тоника СВ и Стефан Диомов, ще представят също едно много специално изпълнение с някои от най-емблематичните и обичаните си песни.

Слушателското гласуване на сайта на медията, което определя победителите в 10-те категории ще приключи на 16 юли. Остават броени дни за да подкрепите вашите фаворити, казват организаторите.

Билети за шоуто може на закупите в мрежата на eventim.