„Празниците на Стария град“ - музика и изложби превземат калдъръмите и дворовете през септември

  • от PlovdivTime
  • 13:09, 04.09.2021

„Празници на Стария град“ е фестивал на древното и новото, който всяка година изпълва с още повече живот и настроение калдъръмите и дворовете на Старинния Пловдив. Ежегодно той доказва, че миналото има бъдеще.

„Код Памет“ е мотото на издание 2021-ва година, което ще се реализира от 13 до 19 септември. Седмицата, в която ще се срещнете с вдъхновяващите млади творци Радина Росенова, Калина Илиева и Петър Аврамов, с виртуозната майсторка на авторски шапки Юлия Райчевска. Седмицата, в която ще ви нагостят с вкусни пловдивски ястия и ще ви подарят незабравими емоции на Небет тепе.

От 13 до 19 септември е седмицата, в която можем да бъдем ЗАЕДНО! Празници на Стария град ще бъдат с Дефиле „Уикенд в Пловдив”, за да направят вашия престой магичен и запомнящ се. Очакват ви множество оферти, изненади и възможности за всеки вкус и интерес! Не пропускайте да разгледате атрактивните предложения на Уикенд в Пловдив!

Пълната програма на „Празници на Стария град“ очаквайте на www.oldplovdiv.bg и в социалните мрежи на Plovdiv Old town /official/. Всички събития се реализират съгласно актуалните в страната противоепидемични мерки.

„Празници на Стария град“ се осъществяват благодарение на Община Пловдив и са част от Културния календар на града.