„Пощенската кутия за приказки“ гостува с най-добрите си истории в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 10:30, 23.09.2020

„Пощенската кутия за приказки“ на Гери Турийска се пръска по металните си шевове от разкази на талантливи автори. За първи път в Plovdiv Plaza Mall, на 3 октомври, от 18 часа, специална селекция от най-доброто ще бъде поднесено от най-добрите разказвачи: Мария Силвестър, Любен Дилов-син, Ники Илиев, Дидо от Д2, Гери Турийска и Камен Алипиев. Те ще четат уникалните истории от „Пощенска кутия за приказки“.

"Пощенска кутия за приказки" е едно от онези явления, които в голяма степен доказват, че по нашите географски ширини все още има хора, които се интересуват от културни мероприятия.

Всички известни участници се събират, за да четат кратки разкази, които ще ви разсмеят, разчувстват, понякога дори и разплачат, защото всъщност те четат вашите разкази. Вдъхват живот на вашите истории, преживявания и въображение. Освен това спонсорите винаги дават интересни подаръци на любимите автори на публиката.

Може да ви звучи като нещо, зад което стои цяла една армия от организатори, но в действителност зад идеята и реализацията й в голяма степен е предимно Гери Турийска. А коя е тя? Щастливо омъжена млада майка, която пише, пее и умее да прави пица. Заедно с нея ще надникнем зад кулисите на "Пощенска кутия за приказки", освен това ще я попитаме за неща, които няма къде другаде да прочетете.

Входът е свободен.