Поли Генова представя #1 - първият си голям самостоятелен концерт в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 14:53, 22.07.2021

Поли Генова представя #1 - първият си голям самостоятелен концерт, след 30 години на сцена, в Античен театър Пловдив. На 30 юли в 20:30 ч. зрителите ще могат да се насладят на иновативен шоуспектакъл със специално създадени концертни версии на познатите й хитове и впечатляваща хореография към тях.

“Мечтая за този момент от години и съм безкрайно развълнувана, че се случва точно в този етап от живота ми и то на най-голямата открита сцена в страната. Нямам търпение заедно да споделим това преживяване!”, каза Поли по повод концерта си и представи специалните си гости- To Be Announced, и още Trombobby x C - MO & единствените им приятели.

Първият голям солов концерт в Античния театър в Пловдив е по повод творческия юбилей на Поли -  30 години на сцената.

Харизматичната Поли Генова дебютира на сцената, когато е едва четиригодишна. През 1995 г. тя става първият член на детската вокална група „Бон-бон“, с която навлиза уверено в света на шоубизнеса. Кариерата на Поли е неразривно свързана с конкурса за песен на „Евровизия“, където тя представи България през 2011-та и 2016-та година. На второто си участие там, гласовитата изпълнителка направи истински фурор и зае четвъртото място. След блестящото й представяне, тя стана една от най-търсените родни изпълнителки извън границите на страната ни. Поли често подкрепя и различни благотворителни инициативи. В последните години Поли откри щастието и в личния живот. С приятеля й Джоузеф Шардон имат един син – двегодишният Даниел, а тези дни стана известно, че певицата е в очакване и на второто си дете.

Билети във всички каси на Ивентим – билетен център пред община Пловдив, в туристически информационен център на пл. „Римски стадион”, билетна каса на Античен театър, в Градски дом на културата „Борис Христов” и др., както и онлайн.

Събитието е с ограничен брой места и ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки. Деца до 7 год. възраст влизат безплатно, но без право на седящо място. Деца от 7-14 год. възраст ползват -25% отстъпка от цената на билета.