Пловдив отново е титаничен с турнето на Милица Гладнишка и компания

  • от PlovdivTime
  • 12:11, 23.09.2020

Пловдив отново е в програмата на "Титаничното" турне на Милица Гладнишка и компания. На на 24 септември от 20.30 часа, в лятно кино Орфей ви очакват два часа смях, музика и кино.

Със стендъп хумор в "Титанично" Милица Гладнишка ще разбие всяка форма на стрес, защото е надценяван и когато е основателен. Потъването на „Титаник”, например, не спира нито мореплаването, нито желанието да се открие Америка, нито дързостта да се правят титанични неща: и шедьоври, и безобразия. Дори напротив - от титаничните провали може да се роди голямо изкуство!

Очаквайте класически и неочаквани версии на поп, рок и джаз парчета, както изпълнение на The beach - авторско парче на Милица Гладнишка и Кирил Добрев.  "Титанично" е музикалният спектакъл на годината, вдъхновен от подвига на музикантите на „Титаник”, които остават на борда до последната си нота, а тя съвпада с последния им дъх.

Ексцентрична версия на последните часове на „Титаник” ще ни покаже за първи път как храбрите музиканти на кораба забавляват публиката до самия ѝ край. В зашеметяващите тоалети на македонския дизайнер, Милица ще грабне публиката и ще я остави да се носи на вълните на флирта, джаза и импровизацията.

Да си купиш билет за Титаник се е оказало доста рискован ход, но вие бъдете смели – вземете си билет за „Титанично” и бъдете готови за всичко!

Билети се продават на всички каси на EasyPay в Пловдив и в цялата страна.