Пловдив отбелязва 80-годишнината на Цветана Манева на Античния театър

  • от PlovdivTime
  • 09:59, 27.05.2024

Цветана Манева празнува 80-годишнината си със специален спектакъл „Честит рожден ден, Цветана“ на 27 май от  20.30 ч. на Античния театър. Това е уникално театрално-музикално преживяване, което ще събере на една сцена различни актьори, които ще играят в чест на една от най-големите актриси на България. Един изумително смешен и покъртително откровен спектакъл за рождените дни, щастието, вълнението, копнежите и всичко, което никога не посмяваме да изричаме, но страшно много ни вълнува. Всичко това ще се случва в мащабна мултимедийна среда от уникални фотографии и видеа, както и театрална, и филмова музика изпълнена на живо.

Ще се насладите на текстове и спомени изпълнени от любими колеги на Цветана Манева, с които тя играе заедно в спектакъла

„За любовта…“ през последната година се превърна в културен феномен. Това са изключително талантливи артисти, които респектират, вдъхновяват и вълнуват, с огромния си талант. Освен тях в представлението, с виртуалните си поздрави ще се включат и много други звезди и близки на актрисата. И както на всеки рожден ден ще има и много изненади, които ще бъдат нашите тайни подаръци за Цветана Манева и зрителите на спектакъла.