Пловдив домакин на Годишните музикални награди на БГ радио за трети път

  • от PlovdivTime
  • 13:06, 15.06.2021

Пловдив ще бъде домакин на церемонията за връчването на Годишните музикални награди на БГ радио за трета поредна година. Събитието е на 17 юли в зала "Колодрума". На сцената ще се качат някои от най-популярните и обичани български изпълнители, а публиката ще чуе на живо най-новите поп и рок хитове.

За първи път БГ Радио ще представи и една изцяло нова категория, която също ще се определя от слушателския вот и това е "БГ Комбинация". Тази година наградата "БГ Вдъхновение" на името на Ана Мария Тонкова ще бъде връчена на Тоника СВ и Стефан Диомов. Специалната награда "БГ Вдъхновение" е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика и е единствената статуетка, която се определя еднолично от eкипа на БГ Радио.

Както винаги финалистите ще бъдат избрани изцяло от слушателите на БГ Радио. Вече може да гласувате за вашите любими изпълнители на сайта на радиото, приканват организаторите на събитието.

Годишни музикални награди се реализират с подкрепата на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2021 г.